Monday, December 10, 2012

hello JORDAN!:)

bismillah,
assalamualaikum wbt.:)
waktu fes tyme nak apply jordan ni,me myself pon xtau sbenarnya,JORDAN ni dekat mana?negara arab ke?apa itu dan apa ni..semua x tau~
alhamdulillah,dah smpai sini,dah stat biasakan diri n jinak2 dengan JORDAN ni,alhamdulillah.:)
okay,LAST winter trip,okay,itu SANGAT lama dah sebenarnya..,satu sakan sahawneh1 *sakan budak mara* telah berpergian round2 JORDAN,kita tengok APA yang ada selain PETRA~

this is PETRA:)
tinggalan kaum nabi saleh.











***
and siapa kata dekat JORDAN xde pantai~


subhanallah..



tis is glass boat.


azkarullah:)


tenang je kat sini..

tdo ke teng?haha

eskimo?

we LOVE..to study?o.0

awat comey ngat hang neh?

orang kata,kalau datang aqabah,rugi kalau x makan ikan sebab ikan dia fresh,eh?fresh?freshlaa compare to ikan lain kot?:P



 seronok ekin nampak buaian for the first tyme here.haha.

 awesome moment:)


***
WADI ROM:)

 just love tis picture^^

 its truly nature:)




daki sampai ke puncak,mencabar!

 subhanallah..

eh,aqabah?:p



in the jeep:)


go wanis!u can do it  ~('.'~)(~'.')~
we're MEPian :D

 kami berdoa disini!:)

weheee!akhirnyaaa,smpai jugakk kat puncak..:)

***











No comments:

Post a Comment