Saturday, September 8, 2012

argggh!*sebut panjang sikit*

tuptaptuptap,
my school break nk abes dah..:(
seyes,rasa semalam je baru balik rumah..*over je.huhu*
after nearly a year x balik rumah terchenta ni,ddk sebulan..then kena balik balik memasukkan diri dalam kusut masai tu balik,hu.

n now..xsmpai seminggu lah nak ddk rumah.
ok.
be positivelah!
banyaak benda kena belajar lagi..
kalau ddk goyang kaki je,apa pon tadak,
so..as human being,kita kena usaha kan utk dapat sesuatu!

malaysia dah slow2 kata pergi,jordan dah tunjuk muka garang kata mari,
so,i choose to go, n i'll face EVERYthing till the end.:')

p/s: praying that i'll be calmer n coooooler when it comes to home thingyyyy.

go syazadibah,u can do it!
hurmmmmmmmh!

huh!sy ingin kembara lagi,lagi dan lagi.
sebab ilmu itu tidak pernah akan habis utk dituntut.
Maha suci DIA atas segala ilmuNya..

"do what u love, love what u do n deliver more than u promise"
insyaAllah,kheir..



No comments:

Post a Comment