Sunday, September 9, 2012

amazing eid:)

my raya for this year sangat best sebab setelah sekianlah lama tak jumpa dengan ramai2 sedare semara semua,dapatlah berjumpa jumpaan dengan diorang tyme proses ziarah menziarahi itu berlaku.

dan,yang paling obvious sy rasa for this raya is.....

"ramainyalah anak sedara ak skg ni!bila diorang dilahirkan..?:P,".heh,nyanyuk smpai tahap x ingat,huhu

dan hampir setiaplah minggu ada sedaranya bertunang dan berkahwin!bulan perkahwinanlah gamaknye ni,
last week, hari sabtu,kami dikejutkan dengan pertunangan yang mengejutkan * i mean tiba2 bertunang..?* sbb si jejaka yang menyunting my sepupu tu bekerjanya di Germany,so,eloklah sekiranya dipercepatkan benda yang baik itu kan?
dan,pada hari esoknya pula,berlakulah satu lagi pertunangan sepupu belah umi pulak.

then,today!yakni hari sabtu,sepupu belah umi berkahwin~
dan dijangka pada bulan2 depan,ad lagi 2 pasangan sepupu sy mahu ke jinjang pelamin~
alhamdulillah....

makin bertambah2 lah anak sedara sy ni next year..amin~~*senyum*:D

 bersama cousin n kakak ungu kita yang comel


 si pengantin yang ayu lagi bergaya


:)

*   *  *

okay,pengantin kedua!

ni baru selamatnya nikah tadi,denga cerite sekali lafaz je.wah,*banyak kali ke praktis najhan ni?*hehe

*  *  *
my shining,shimmering n splendid family members <3
:)


b4 pergi beraya~*@kg sg ramping

 di pagi raya!

 anak sedara kat perak


hanta kakak sy yg kecik comel ni  balik melaka lps jalan2 dgn dia,spending cooool time with her:)

ALLAH..infinity of tengkiu3 soooo very much to You sbb hadirkan sy org2 yg menceriakan hari2 sy,walau kdg2 ad misunderstanding terkadang2 itu,tp,we're trying hard to understand each other espesheli the like and dislike part,ermmmm!,but not that hard to fully understand semua bnda2 tu~alah bisa tegal biasa,kan?:D

yes! ive spent my precious school break with those precious person,key of my happiness.:)
may they'll  always and always and always be in His love,rahmat,inayah and EVERYthing will be ease by HIM,,amin..
:)

3 comments:

  1. Kg Sungai Ramping ?!
    ~oke then. very unique name.

    Im just hoping that i am now in malaysia !
    miss my famille so much !

    hehe.
    insyaAllah, next year. Malaysia here i come.

    ReplyDelete
  2. u might recognize "slim river..?" a.k.a in malay=sg ramping kan?which is in perak~

    long live musafir yusri!tabah woh!
    moga Dia permudah sgala2nya utk anda!

    ReplyDelete
  3. oke ~~ i see.. nape tak perasan tadi.. heeh

    nway, manfaatkan lah sebaik2 nya masa bersama famille terchenta sebelum kembali ke medan jihad irbed !!moga Allah merestui dan melimpahkan rahmat kepada anda sekeluarga.. insyaAllah..

    ReplyDelete